onsdag 19 oktober 2011

snart klart

Kökssoffan. Den grå. Som jag bad om att få tips på färg på. Inte vit eller svart skrev jag. Flera tyckte grön. Sån där grön som jag gillar så mycket.

Och så blev den - vit. Vad kan jag göra åt det? Jag gillar vitt. Och jag gillar det med lite färg till. Så nu bor en grön vaxduk, rosa elefantkuddarna med det vita i köket.
Vi passade på att möblera om i vardagsrum och matrum när vi fixade golvet. Mindre fokus på tv-tittande och mer fokus på att umgås blev det på det här sättet. Här skymtar det ny(gamla) golvet. Jösses, vilken pärs det var med vitoljandet, vi oljade säkert fyra gånger innan vi var nöjda.

Nu börjar saker och ting falla på plats, förutom pianot som fotfarande står i köket. Vad ska vi göra av det? Ska vi ha kvar ett piano som jag spelar Nu tändas tusen juleljus på tre gånger till jul, eller ska vi skjutsa det till pianohimlen?

5 kommentarer:

 1. Jääättejättefint! Rätt val :)

  SvaraRadera
 2. Superfint blev det, golvet också!

  SvaraRadera
 3. Så snyggfint!!! :-) Piano till piano himlen...nä det känns ju inte så bra, hoppas ni kommer på nåt!:-)

  SvaraRadera
 4. Wow, är ni redan färdiga med golvet?! Så fint! Älskar din inredning! Så personligt och smakfullt. Du har verkligen känslan!

  Japp, det är bland annat Köpenhamn vi funderar på...eller Stor-Köpenhamn som Gentofte kanske. Min man kommer från Danmark, vi pratar danska hemma och jag känner mig hemma där. Men just nu vill jag dit mer än mannen...hmm?

  SvaraRadera
 5. Så fint, så fint! Både kök och vardagsrum.
  Min dröm är att få plats med mitt gamla piano här hemma, men det får verkligen inte plats. Det bor kvar hos pappa så länge men pianohimlen hotar där också...

  SvaraRadera