tisdag 11 oktober 2011

min stil
Jag har funderat över det där med att folk säger sig ha en viss inredningsstil. Jag är tveksam till om jag kan eller vill ha en stiletikett. Det kan vara modernt eller retro eller romantiskt eller industriellt eller... ja, vad ska det vara?

I mitt hem har jag det jag tycker om och prylar och möbler som kan ha en dialog med varandra. Som framhäver varandras uttryck. Gud, så pretentiöst detta låter. Okej, saker som i mina ögon funkar tillsammans och som betyder något för mig.

Men stil, hur svårt är det inte att sätta ett namn på sin stil. Första gången jag fastnade var när jag skulle välja stil på Fabriken innan sommaren. Jag funderade och funderade. Jag är ju så ombytlig och kan ändra mig från dag till dag. Dessutom uppskattar jag skönheten i de flesta stilar.


På Fabriken valde jag modernt/stilrent - modernt valde jag för att jag lever nu, i moderna tider. Och även om min stil inte bara består av nutida möbler och detaljer så har de ju alla en gång i tiden varit - moderna. Japp, så fick det bli! Låt stilrent vara en motsägelse i sig, för stilren är jag ju alltså inte...

Och så hittade jag det här citatet i Rue Magazine :


"The furniture you own should be a culmination of all the different people you have been at different point in your life." Andi Potamkin.

Där satt den! Det är exakt så mitt hem är möblerat.

Jag har nog en stil.

MIN STIL.

Samtliga bilder är från Rue Magazine

3 kommentarer:

 1. Hihi känner igen mig- svårt att säga att man har en renodlad stil;) Snygg lampett. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej! Du har en finfin stil! Hittade hit tack vare Familjen i Uttran. Har kollat nu kollat runt på din fina blogg och gillar skarpt!Jag kommer nu att kika in ofta! (Upptäckte att du också varit med om mammasorg i år, beklagar).

  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Precis! Jag instämmer helt och fullt! Hos oss kör vi med MIN stil :)

  SvaraRadera