fredag 4 november 2011

mina favoriter i köket - Fabriken

Här kommer mitt bidrag till Inspirationsfabrikens tema Favoriter i köket. Eftersom min kamera åkte i golvet så får jag använda gamla bilder...


Först och främst; vad är mina favoriter i köket? Den första tanken är Espressomaskinen, fina marmorbänkskivan, Kitchen aiden, alla saker och redskap osv. Men när jag gick igenom gamla köksbilder så blir det så självklart:

1. Mat
2. Matplatsen


Mat är ju självklart det bästa i ett kök. Det är ju hela anledningen till rummet existens. Man kan ha ett hur flådigt kök som helst men om man inte lagar riktigt god mat och älskar god mat så blir det ju lite platt. Jag älskar mat och min känsla för matlagning var faktiskt länge större än den för inredning. Nu har nog inredningen seglat förbi som allmänt intresse. Men mat. Hallå. Man kan inte inte älska maten.Matplatsen i köket, den plats i i hemmet jag stylar om och möblerar om oftast. Jag gillar ett redigt bord i köket. Ett som det inte gör så mycket om det blir hack och skavanker i. Ett som man inte behöver få ett nervsammanbrott om det hamnar klister, tuschstreck och matrester på. Matplatsen i köket är till för livet och det får gärna synas.
3 kommentarer:

 1. Så mysigt, kökssoffan är så söt. Önskar dig en trevlig helg. kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Underbar kökssoffa! Inte utan att man blir avundsjuk ;-)
  Ha en riktigt skön helg önskar din Fabrikskollega Lisbeth, med bloggen http://inredningsdesigner.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Sååååå fina bilder! OCh vilken söt blogg du har!!

  kram CC

  SvaraRadera