lördag 7 januari 2012

William Morris

En millimeter tjockt lager snö täcker gräsmattan. Det går att åka julklappssnowracer. Även om det går långsamt.

Och ljuset gör mig sugen på mer. Jag vill göra som Krickelin och måla vitt. William Morris tapeten i sovrummet tar liksom över och jag behöver något annat efter tre år...

Vad tror ni?
Pin It

5 kommentarer:

 1. Tycker sovrummet ser supermysigt ut som det är nu. Fint med den lite murriga tapeten och vitt i övrigt. Känns som man sover bra i det rummet. Men jag förstår ju samtidigt längtan till att göra om och förnya... Känn efter åt vilket håll det lutar mest och gå sen ditåt.
  Kram A-K

  SvaraRadera
 2. Det är mysigt, men jag är så sugen på att kunna använda mönstrade sängkläder, eller byta färg på kuddar och annat. Det blir liksom lite låst... men som att sova i en skog...:-)
  Kram
  M

  SvaraRadera
 3. Helt underbar tapet tycker jag och jag längtar efter den typen av mönstrade rum hemma. Men jag förstår det där med sängkläderna. Jag valde nästan enfärgad grå tapet till vårt sovrum så jag ska kunna ha vilka påslakan som helst... Men sedan är det skönt med lite galen mönstermix ibland : )

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen ditt sovrum och tapetvalet. Står själv i valet och kvalet om en blommig tapet eller en grå.. Svårt! Roligt att hitta din fina blogg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen hit! Ja, det är inte ett lätt val, blommigt är ju fint men något begränsande. Nu har jag lagt till ljungfärgade linnesängkläder och jag måste säga att det blev ännu bättre...
   M

   Radera