måndag 2 april 2012

Ikeas råskogHar ni sett Ikeas nya rullvagn Råskog? Hur fin som helst. Och mintgrön till och med. Frågan är bara vilken mintgrön, jag tycker minsann att det är lite olika färger på dessa bilder. Jag kan tänka mig en hel del användningsområden. Badrumsprylarna, pysselprylarna, köksprylarna, örthylla på altanen kanske, perfekt att kunna rulla in örterna i skuggan när solen blir för varm.

foto: Ikea


I morgon åker jag till Köpenhamn och jag tar gärna emot tips på butiker och restauranger!

9 kommentarer:

 1. Hejsan! Såg att du ville ha tips om Köpenhamn. Det finns en gata som går parallelt med Ströget som heter Straedet.Eller kanske den heter Kompagnistraedet.Där hittar du Liebe,Retrovilla,Fannymia och en massa andra små pittoreska butiker. Mycket lugnare och mysigare än Ströget.Stella är en jättemysig restaurang som vi alltid besöker och ligger också på den gatan. Ha en trevlig tripp. Häls. Linda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda!
   Vilka bra tips! Tack snälla!
   Maria

   Radera
 2. Åå, nu blir jag lite avis... Om jag skulle få en biljett till Kbh idag så skulle jag dra mig åt Nørrebro. Och jag skulle fika eller luncha i Torvehallarne på vägen.
  Ikeas vagn ser jättefin ut. Ser ett potentiellt köp där, beroende på nyans. Hoppas den är i mint, och funkar med en byrå jag har...
  Ha nu bästa resan!! Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, tack för tips. Javisst är det lite beroende på nyans, konstigt att färgställningen kan te sig så olika på två produktbilder. Vilken hoppas du på?
   Kram!

   Radera
  2. Den översta isf. Den andra ser mer blå ut. Och skulle ej funka med byrån. Eller så blir det bäst att byrån får vara ensam i sin färg, och så köper man en grå vagn istället... Oj vad man har att fundera över... :)

   Radera
 3. Åh finns den i mint... nu blev jag sugen. Men var tusan ska jag få plats med den?! Får kasta ut något annat.

  Det var allt för långe sen jag var i CPH så mina tips är nog förlegade. Have fun!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man bor för litet för alla fina saker! Jag har precis kommit på att jag nog ska sälja min stora rullvagn från Ikea för att få plats för ett vanlig skåp och då kanske den här lilla vagnen kan klämmas in bredvid.
   Kram!

   Radera
 4. Åh vad fin den var! Håller med om att färgen skiftar på bilderna, man får åka dit o kika :) Ha en trevlig tur till kph! :)

  SvaraRadera