tisdag 31 juli 2012

Checkar in

Jag är här. Men det blev många långa dagar i solen. Och långt från tankar på inredning och bilder var jag när jag låg på stranden eller vid poolen. Efter fem dagars regn på landet i början av semestern bokade vi flygbiljetter till Mallorca 10 timmar innan avgång och fick plats på ett av favorithotellen där. Jag är så glad över det. Nu tillbaka på landet med lite bättre väder men noll uppkoppling och sladden som för över bilder från kameran till datorn glömd hemma så...

Jag börjar så smått längta hem, efter vardag, dagislämning, jobb, och få ordning på det nybyggda badrummet. Konstigt, men så är det.


6 kommentarer:

 1. Esplendido är en favorit här också, o så smidig resa dit! Undrar om de har plats i september.. Får nog kolla det.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, ännu en Esplendido-frälst? :-) Ja, det är ett härligt hotell, i år fick vi inte rum med sjöutsikt men dock en familjesvit med terrass mot trädgården som inte var så dum heller!

   Radera
 2. Härligt att ni åkte så på studs! Coolt! Vi återgick till vardagsrutiner i går o tro det eller ej, men jag tycker det är rätt skönt. Nästan lite efterlängtat faktiskt. Märkligt det där...
  Kram!

  SvaraRadera
 3. OOOJ vilken härlig UTSIKT!
  vi var på mallorca, jag och sambon för 3 år sedan, det blev Alcudia.
  Och det gillade jag super mycket...Men samtidigt var det en av mina första besök dit och nu blev jag riktigt nyfiken på vart ni har vart?
  Vi planerar nämligen en resa dit ev. i höst eller i vår.
  Tar gärna emot tips! :)

  Tack för övrig för en mysig och väldigt trevlig blogg :)

  Erika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Erika!
   vi har varit på Mallorca en del men nästan alltid hållit oss uppe kring Soller på nordvästkusten. Vi gillar bergen och de hissnande utsikterna. Puerto Soller är en bra badort för vuxna och barn tycker jag, bästa hotellet är Esplendido men Jag kan säga att Aimia kommer tätt därefter. Vi har tidigare hyrt bil och åkt runt till Deia, Palma och stranden Es Trenc i söder. Rekommenderas varmt!
   Kram
   Maria

   Radera
 4. Blir lite sugen på att göra som ni och bara dra iväg. En skruttsommar vädermässigt, verkligen. Vore skönt att få känna lite mer värme innan allt drar igång på riktigt tycker jag. Men längtan efter lite rutiner finns också här, efter veckor i kappsäck. Kram!

  SvaraRadera