fredag 21 september 2012

Dagarna inte bara går utan springer...

En vecka som gick så snabbt, jag missade bloggen, jag missade Fabrikens torsdagstema... Vi har budat på ett fantastiskt hus. Och förlorat det. Jag har byggt arbetsrum i källaren. Jag har stylat lägenheter. Jag har stylat annat. Jag har hunnit med att gå på föräldrafika på dagis i tid. Jag har vandrat vaken mitt i natten med en kopp kvällsro och ett gammalt nummer av tidningen Rum hemma. Och hittade den här bilden av Hotzme Eisma. Och tänkt att en sådan där soffa vill jag ha. Och nu är det helg. Nu ska jag andas djupt och lugnt och plocka äpplen från gräsmattan.

foto: Hotzme Eisma

A week of plenty of work, not so much play leaves me welcoming this weekend. I found this lovely photograph by Hotzme Eisma and it makes me think I need to build a sofa/day bed like that.

4 kommentarer:

 1. Underbar bild!! Å.. ja det lät som att du behövde stanna upp ett ögonblick även om det lät som att du har haft väldigt kul. Förutom det där med förlora budgivning. men du.. det kommer fler hus!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen den där bänken. Vill ha! Du ska se att det finns flera hus som ni gillar.

  Hälsningar från Madrid

  SvaraRadera
 3. Jag skippar nog äppelplockningen den här helgen, det är för blött :) och visst rusar tiden. Tur att de där helgerna infinner sig och man får pausa lite. :)

  ..och budat på hus? Är ni på väg bort från Enskede?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste bara titta in och gratta dig i efterskott - GRATTIS! Enskede Matbod är perfekt platsen för en födelsedagsmiddag. Tänk om vi suttit där samtidigt någon gång :)

   Radera