torsdag 15 november 2012

Fabriken: torsdagstema textil

Oj, vilket roligt torsdagstema Fabriken bjuder på. Och så typiskt att det blev på en torsdag när inget förutom städning inför visning hanns med och en trevlig lunch med Annixen som bor nästan runt hörnet och bästa stylist Anna. Så vi kör väl ett retur-race!

Jag är väldigt förtjust i kuddar, i olika färgställningar och mönster. Det är det som sätter färgen i vårt hem, det och en eventuell matta. Jag köper ofta textilier när jag reser, platta kuddfodral får man ju ned hur många som helst i väskan. Med byte av kuddar kan ett rum gå från en stil till en annan. Och roligast blir det när man blandar hej vilt ala Afroart möter Svenskt Tenn. Och visst finns det perioder när stillsammare kuddar kommer fram, men det blir ändå gladare så här!

Kökssoffa i tre stilar

 Blandad kompott i soffanSommarblandning 


Den berömda Mercedes- eller y-frontkudden från House Doctor

 Underbar kudde från Kira CPH
Lite mattor från olika håll i huset
 
1 kommentar:

  1. Åh vilka fina sommarkuddar. De där småblommiga i tunnt tyg. Det är väl libertygtyg? tror du att de går att få tag på i någon webshop. Kommer du ihåg vad tyget hette. Den där mattan med lite neonrosa ränder är ju också ursnygg till. Tack för härlig inspiration. Gillar verkligen din blogg. Vackert!

    SvaraRadera