söndag 22 januari 2012

Made in West Germany


Här fortsätter sjukstugan, min natt har bestått av spring upp och ned i trapporna med barnet, hinkar, moppar, vatten. Om två timmar kommer pappan hem. Jag lämnar då med varm hand över till honom och stupar i säng.

Jag har velat ha en rejäl golvvas ett tag. Helst en från Uppsala Ekeby men den sorten jag tittar på går alltid för flera tusenlappar på auktioner så det blir det inget med. Den här inte fullt så stora fulsnygga vännen hittade jag i kvarterets antik/kuriosa/sterbhusaffär. Senapsgul och på undersidan står den tryckt med stora bokstäver Made in West Germany. Så att ingen för sitt liv skulle få för sig att den var tillverkad på andra sidan järnridån. Nu står den här med några körsbärskvistar och lagom till att snön kom så började blommorna att slå ut.6 kommentarer:

 1. Finns en hel del fint från West Germany!
  Usch, det låter inte kul med mopp, hink och ensam hemma...

  SvaraRadera
 2. Fy vad synd om dig. Det är hemskt. En natt när jag var ensam började båda våra barn spy samtidigt. Jag trodde inte det var sant. Det var som en dålig komedi liksom. Du får glädja dig åt din vackra vad när du vilat klart. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dålig komedi var faktiskt exakt vad jag tänkte när jag stod där :-)

   Radera
 3. Fy vad synd om dig. Det är hemskt. En natt när jag var ensam började båda våra barn spy samtidigt. Jag trodde inte det var sant. Det var som en dålig komedi liksom. Du får glädja dig åt din vackra vad när du vilat klart. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hur som helst, riktigt snyggt!

  Fy sjutton för att basa över en sjukstuga på det viset du gör nu...hoppas att avlastningen är nära och att du verkligen får vila ut!!!! Jag hade en egen liknande verksamhet under december. 3 x Influensa med 40 graders feber 13 dagar var(!), bronkit, 2 x lunginflamation och tre magsjukor... Men nu mår vi i allafall bra. (Peppar peppar....)

  Sköt om dig! (så gott det går;)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Libster Maria!
  Efter moppande och sjukdom tycker vi på Formelle Design att du är värd en Liebster Blog-award! Din blogg ger oss mycket inspiration och vi följer dig med glädje!
  Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste". Denna award ges till bloggar som har färre än 200 följare.Lämna vidare awarden till dina fem favvo-bloggar om du vill. Du får väldigt gärna länka tillbaka till oss!
  Hoppas dagen avslutas på ett trevligt och bra vis!
  Keep up the good work!
  Milli och Johanna

  SvaraRadera