fredag 20 januari 2012

Fredagstips - Debbie Carlos

Jag och lilla smyger runt i pyjamas och det ska göras pärlhalsband, tittas på Laban, Alfons och målas och lekas affär, hur kommer det sig att barn kan vara så pigga när dom är så sjuka?

Här kommer i vilket fall ett litet fredagstips. För ett år sedan köpte jag två stora posters av Debbie Carlos. Debbie är en Chicago-baserad fotograf som blåser upp några av dom finaste bilderna till gigantiska print-outs. Natur- och djurmotiv dominerar. Nu har hon bidragit med bilder till en fotografiskresedagbok som finns här. Debbies blogg finns här.Den här har jag.
Debbie har även en väldigt fin matblogg som jag upptäckte sent i går kväll, och det visade sig att vi delar en förkärlek för nudelsoppor. Och inte då påsnudelsoppa som på studenttiden, utan tillagad från grunden, vietnamesisk, japansk eller kinesisk, jag älskar det. Hon har ett recept på tomatsmör som jag aldrig har hört talas om men som jag nu är helt övertygad om att jag måste prova.

Samtliga bilder tillhör Debbie Carlos

Ha en härlig fredag och en toppenhelg!

2 kommentarer:

  1. Tack för din kommentar inne hos mig. Vad roligt att du lämnade ett avtryck så jag hittade hit. Känns om många med dig och mig gillade Synnevös utställning på Formex. En höjdpunkt på mässan tyckte jag. Kul att se dina bilder därifrån.

    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Vilken maffig poster! Jag kikade in och njöt av debbies fina bilder och funderade var jag skulle kunna få plats med en jag också... hmm, vet inte riktigt...

    Kram Tina

    SvaraRadera