tisdag 7 februari 2012

Rosa detaljer

Jag är så sugen på rosa detaljer som på bilderna. Bara någon liten så där. Så här fint. Allt är fint på de här bilderna. Precis allt. Kolla bordet, och lampan, och färgerna. Okej, det finns faktiskt en sak jag inte gillar. Gissa vilken?

Och där finns till och med washi-tejpen som jag var sugen på. Jag är ju washi-oskuld. Jag har liksom inte varit sugen. Och egentligen är jag inte så sugen på själva tejpandet. Men så såg jag den där perfekta neonrosa nyansen hos Darling Things och kände att nu kunde det bli något. Just att klä in en vas eller så.Bilder: Kråkvik & D'Orazio
I crave some hot pink details right now. These stunning pictures show exactly what I am thinking about. I love everything about these pictures, look at the lamps, the tables and the perfect pink. 


Even that hot pink washi-tape I've seen at Darling Things. An easy way to add a splash of colour to a room. 

8 kommentarer:

 1. Jag var också lite tejp-motståndare. Det kändes för mycket studentrum för mig, på den tiden tejpade jag upp vykort m m på väggarna. Men jag hade washitejp till att snyggtejpa igen kuvert och så, sen har jag upptäckt att det är rätt kul att använda den på olika sätt. Men det är bara barnen som satt den på väggen.
  Den rosa har jag och den är ju en härlig färgklick, precis som på dina bilder!
  Hmm, en sak du inte gillar... ja själv är jag inte så förtjust i Pantonstolen, så jag lägger en gissning på den...?
  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Rosa som accent är alltid glatt och fräscht. Härligt inspirerande bilder!

  Gabriella

  SvaraRadera
 3. Et herlig rosa innlegg, me like!
  Maliva

  SvaraRadera
 4. Fint inlägg, tack : )

  Du vet du jag sitter JUST och surfar efter kuddar. vill nog ha ett par från Afro art. Och sedan några av de nya från Ferm-Living att variera med...

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också surfat kuddar men jag har inte riktigt kommit någon vart än....:-)
   Kram

   Radera
 5. Köpte några rullar tejp...men det var inte riktigt min grej..tejpade några paket till ett jobb sen fick det vara..gav tejpen till dottern just för att använda i studentrummet. Men jag gillade vasen! :-) Kanske gör ett nytt försök.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag fokuserar mest på att ta bort 4-åringens tejpande av barntejp... men just nu verkar hennes tejpperiod gått över, det var så snyggt hela hallen var tejpad blommig plasttejp från BR-Leksaker....:-)

   Radera