torsdag 15 mars 2012

Favorit-återvinning

Jag målar och målar och är lite sjuk igen. Inspirationen sinar så jag passar på att återvända till en gammal favorit som jag skrev om på våren för ett år sedan. Det kan aldrig bli för tidigt på våren för att väcka drömmar om landet. Jag älskar det här sommarstället och kan inte låta bli att önska att mitt torp var lite som det här fina på Väddö.

This is an old re-cycled favorite of mine. A lovely country side cottage with colourful vintage decor. 
 

foto: Hus o Hem


10 kommentarer:

 1. Ååå vilka sommarkänslor du levererar! Jag gillar speciellt fåtöljen med Terazzotyget och sängöverkastet från tiogruppen, mina favoritmönster. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, är det tiogruppen? Det är superfint, det var länge sedan jag hade något från tiogruppen, det kanske är dags för det?
   Kram

   Radera
 2. Å härligt! Krya på dig och så kan jag säga att det där men inspirations-sinadet inte märks. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhå, en annan tid - can´t wait! Bort med sjukdomar och snålblåst - fram med sommar!

  SvaraRadera
 4. Verkligen en charmigt ställe det där! Krya på dig!!

  SvaraRadera
 5. En sommarfavorit här också. Bara en sån sak att mönstret på sovrumstapeterna kommer från gamla apotekspåsar är riktigt coolt ! Älskar verkligen den personliga mixen.

  Krya kram!

  SvaraRadera
 6. Underbart! Man vill liksom bara bada i färg just nu! Måla måla måla.. stod och höll i en stor gammal stol, som jag verkligen inte behöver.. bara för att jag hade lite färg kvar från veckans jobb. Tänkta att den här skulle bli jättefin om jag bara målade den..men nä fick sätta stop för mig själv..
  Tack för härliga bilder!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Underbara torp-bilder! Varje gång jag ser måladeträ golv blir jag sugen på att måla våra vitlaserade, men maken sätter P för det.

  Hoppas att du mår lite bättre!

  SvaraRadera