fredag 4 januari 2013

Våren 2013 går i pastellerJulen är förbi. Gran och pynt åkte ut med besked och nu vill jag bara bort från mörkt och murr. Att pasteller blir hett i vår kan väl knappt ha passerat någon och nu börjar mailen fyllas med pressbilder som lovar ljus och pastelliga detaljer.

I går var det Tine K som lämnat rum för rosa framför blått, grått och svart/vitt. I och för sig bara en kudde eller en detalj så där men ändå. I dag kommer det desto mer pastelliga bilder från Bloomingville och visst blir man sugen?Vårt flyttlass går på måndag och jag ser den nalkande våren pryda den fula ankungen (det nya huset är ett restoration-project) med pasteller och våriga känslor. Dessutom väntar vi ju på ankomsten från en lillasyster som vi hoppas stannar i magen tills dess att vi har packat upp. När storasyster föddes var vi politiskt korrekta och köpte kläder i all sköns färger för att inte hamna i rosa-fällan. Den här gången släpper jag hörnflaggan och går loss på rosa. Men nu är det ju helt rätt inredningsmässigt också...:-)

alla bilder: Bloomingville

1 kommentar:

  1. Fint!
    Såg du den här fina lägenheten på Hemnet! http://www2.bjurfors.se/Bostad/Stockholm/Stockholm/Sodermalm-Hogalid---Slipgatan-14/
    Gillar verkligen retro-stilen, snyggt utan att se allt för dyrt och exklusivt ut. Kul också med lite färg!

    SvaraRadera