söndag 4 mars 2012

Vill ha

foto: okänd
Diamond Chair av Harry Bertoia. Och kanske en liten pool att hänga vid. Någonstans vid ett litet hus i Traumontana bergen på Mallorca. I april - maj, när apelsinträden blommar och det blåser ljumma vindar från Afrika.

I want/need a Diamond Chair by Harry Bertoia. Preferably by a small swimming pool. Somewhere in the Traumontana mountains i Majorca. When the orange blossoms bloom and warm winds from Africa sweep the landscape. 

7 kommentarer:

 1. Jag veeet.. Skulle kunna nöja mig med den lilla enkla stolen också.. Funderar på var jag kan ha en med ett isländskt fårskinn på, i ett hörn här hemma..
  Fin söndagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt så tänker jag.... jag har tittat på eBay men jag har lite svårt att avgöra vilka som är original och vilka som är kopior. Jag antar att priset är en fingervisning...:-)

   Radera
 2. really like this chair a lot. but i also like the acapulco chair :)
  wish you a lovely evening, svenja

  SvaraRadera
 3. Ja Diamond Chair är en helt underbar design. Man ska dock passa sig för att buda hem om man inte är säker på kvalitén. Många är riktigt dåliga i etsningarna och andrahandsvärdet sjunker drastiskt.. Made for Knoll är äkta:) Men hoppas du hittar en bra snart!
  Fina du , du får låna vilka Bilder du vill från mig!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. för att inte tala om poolen!

  SvaraRadera