måndag 28 maj 2012

Skönhet från Tel Aviv

När det blir lite varmare kan jag inte låta bli att längta efter svala klinkergolv under bara fötter. I den här fina lägenheten från Marie Claire Maison finns det något rustikt, lugnt och rent som jag gillar. Det är som om att allt som inte verkligen behövs inte finns. Ska man äta behövs ett bord, stolar och ett rum - check. Ska man nå ett rum behövs en korridor - check. Ska man läsa i sängen behövs ett sängbord - check. Och så är det snyggt dessutom. Mycket i den här lägenheten är bevarat från byggåret 1924.




foton: Marie Claire Maison

Sommaren är definitivt tid för den här sortens inredning. Det pågår så mycket i naturen att man inte behöver så himla mycket jox inomhus. Gillar det hur mycket som helst, men det kryper ändå fram en tanke om att en vas med vilda blommor inte skulle vara helt fel på det där bordet. Men men...

Ja, nu har dagis stängt en vecka och jag ska fokusera helhjärtat på den lilla. Så det blir några dagars uppehåll på bloggen. Sen är jag tillbaka!

This lovely rustic apartment in Tel Aviv with many details remaining from 1924 has just the kind of interior design I long for in summer.

1 kommentar:

  1. Enkelt och fint och tidlös inredning! Gillar lamporna som sitter på väggen i korridoren.
    Oj, stängt en hel vecka på dagis! Synd att det varma vädret försvann då :) Ha det fint med dottern, ser fram emot nya inlägg sen!
    Kram!

    SvaraRadera