tisdag 24 januari 2012

Eno Studio Talking Heads

... och lite zick zack mönster på överkastet dessutom. Mina träknoppsdrömmar fortsätter. Jag skulle vilja ha den här typen en modell mindre på gästtoaletten. Dags att införskaffa en träsvarv till källaren? Just de här träknopparna heter Talking Heads kommer från Eno Studios. Bilden hittade jag bland mina inspirationsbilder och jag har tyvärr ingen källa.

OCH jag har fått ytterligare ett Liebster Blog Award från fina Formelle Design! Tack snälla Johanna och Milli! Jag återkommer med ett inlägg där jag skickar vidare!



foto: Okänd

Foto: Eno Studio

4 kommentarer:

  1. Åh ehrregud så snyggt. Jag bara ojjar och åhar....suuuperfint överkast! Men skulle du inte kunna ta vanliga schackpjäser av trä som knoppar. Bönderna ser ju ut exakt så som den 4:e knoppen från vänster. Borra hål i botten och sätta gänga likson. Plättlätt. ;)

    Kram!

    Och du, tack snälla för den fina awarden. Jag har bloggsinat just nu. Kan inte hitta nåt vettigt alls att skriva eller visa. Men snart så...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Strålande idé! Nu måste jag googla efter schackpjäser! Bloggtorka blir det ibland, jag har saknat dina fina och roliga inlägg, kom snart tillbaka...

      Stor Kram
      Maria

      Radera
  2. Vilket snyggt överkast!!! Me like!!! Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Hm...blev väldans sugen på överkastet måste jag säga, även om knopparna också är snygga! ;-D
    Krya på er också, kram!!

    SvaraRadera